Presse og medier

Radio:
Hør Lone og Benjamin fortælle om Den Musikalske Lykkepille i Radio 24syv

Video – vi gør klar til en reception på Danner:

Hvem er vi?

Benjamin Aggerbæk og Lone Wernblad er de gennemgående medvirkende i workshops, og til koncerterne får de ofte hjælp fra Rasmus Glendorf (tr) og Martin Krogh (b).
Hør vores nye album her og du kan også downloade tekst og noder gratis

Den Musikalske Lykkepille har haft forløb på Danner, Asylcentret i Kalundborg, Børnetræet (v/ Kvindehjemmet, Jagtvej), HC Andersens Børnehospital, Hillerød Krisecenter, Ringsted Krisecenter, Ålborg Krisecenter, Lyngby Krisecenter, Nuuk krisecenter, Ællingen Børnecafé i Røde Korsregi.

Hidtil har projektet modtaget støtte fra Spar Nord Fonden, 3F, 15. Juni Fonden, BUPL, Dansk Musikerforbund, Lauritzen Fonden, Knud Højgaards Fond, Oticon Fonden, Louis Petersens Legat, Susi og Peter Robinsohns Fond, OAK Foundation, Knud & Dagny Gad Andresen Fonden samt Østifterne. Læs mere herunder:

Lone har altid været vild med ord og har siden hun var barn haft en bog i lommen, så hun hurtigt kunne skrive ord og vendinger ned, hun fangede i hverdagens pingpong.

Hun er sangskriver, komponist og billedkunstner og udtrykker det, der kommer til hende og vil ud. Hun har læst pædagogik og psykologi og på Rytmisk Musikkonservatorium, og hun har en baggrund fra det nordiske musikmiljø.

Lone laver både musik for voksne og børn. Hun har stor erfaring som musikformidler for børn og er en erfaren og nærværende underviser.

Ud over Den nye EP, “Den Musikalske Lykkepille” udgav Lone i dec. 2014 singlen Vintereksil, aug. 2014 Børne Ep’en ”Takt og Tone med Benjamin og Lone” og i 2011 Ep’en ”Et øjeblik fra Lone Wernblad”.

Lone Wernblad har modtaget flere legater til sit virke. Svensk-danska kulturfonden og Dansk-svensk kulturfond har støttet ”LivetsLone med alle strenge i spil” – et projekt med Växjö Stråkkvartet. Nordisk Kulturfond, Kulturkontakt Nord og Ingwersens Legat støtter et projekt med musikworkshops i Norden, Nordisk – Nøj, det’ for børn!. 

Lone er en børnemagnet, og hun ved hvordan hun med kompetencer, engagement og personlighed får børn til at lytte og lære. Med sit musikalske udtryk og sin umiddelbare glæde kan hun få lavet en ganske almindelig, kold formiddag til en hjertevarm fest på biblioteket. Det kan man se på de blussende kinder og blanke øjne. – Søren Vind, børnekulturkonsulent, Kalundborg Kommune

Professionel musiker, komponist og vokal- og sangskriver underviser. Han har gennem de sidste 6 år udgivet 4 plader og har turneret i både ind- og udland med over 100 koncerter hvert år.

I 2012 fik han ”Ildsjælsprisen” fra Dansk Musiker Forbund og modtog ligeledes ”Community Builder Award 2012” fra CPH Songwriter festival. Der er altid en jazz’et og swingende lyd i alt han engagerer sig i.

Benjamin har de sidste år undervist børn og unge i sangskrivning, dels i Vanløse og dels på Læsø.